Inverter lasapparaat BWN Groot 200 AC/DC met Toorts

Inverter lasapparaat BWN Groot 200 AC/DC met Toorts

WIG-lassen ... te moeilijk, te ingewikkeld, te duur? Nu zijn er (betaalbare) oplossingen van BWN!

Let op, display wordt momenteel anders geleverd dan foto.

Meer details

L13991

De nieuwe, volledig digitale generatie EVO-inverter maakt WIG-lassen eenvoudig. De belangrijkste parameters worden vooraf ingesteld door de digitale besturing, worden duidelijk weergegeven op het aanraakscherm en de huidige kenmerken worden bijgehouden.

Je hoeft de lasstroom op de pot niet omslachtig uit te proberen, deze wordt direct digitaal weergegeven, ruim voordat het lassen begint. De wirwar van potentiometers is voorbij!

Fijnafstellingen zijn voor kunner natuurlijk altijd mogelijk. Bovendien maken 2x9 opdrachtprogramma's het mogelijk om instellingen op te slaan of op elk moment op te halen.

De drievoudige AC-curvefunctie zorgt voor de beste aanpassing aan verschillende lasopdrachten. De rechthoekige sinusvormige, trapeziumvormige bochtvorm laat niets te wensen over wat betreft de boogstabiliteit.

Uiteraard zijn alle E-handfuncties ook met een druk op de knop beschikbaar inclusief programmeerbare Arcforce, ANTISTICK en Hotstart. 

Daarnaast zorgt de pulsfunctie voor een optimaal lasresultaat, niet alleen bij dik plaatstaal.De nieuwste technologie helpt om de kleinste stromen te genereren. Precies goed om zelfs het dunste aluminium probleemloos te lassen.

Productvoordelen in één oogopslag:

 • Stroomvoorinstelling van lasstroom, frequentie, etc. met intelligent touchpanel, toorts met afstandsbediening op aanvraag.
 • 3 AC-golffuncties Rechthoekige, sinus- en trapezoïdale stroommodulatie vrij instelbaar voor alle lastaken, uniek in deze klasse.

 • Pulse-functie voor de optimale lasnaad. Stabiliseert de boog zelfs onder moeilijke omstandigheden ... tot een unieke 500 Hz!

 •  Volledig digitaal bedienbaar! Automatische omschakeling in alle bedrijfstoestanden.

 • Geïntegreerd taakgeheugen, handige opslag van maximaal 2x9 verschillende instellingen / taken, geen vervelend proberen meer, optionele verschillende afstandsbedieningen.

 •  Helder digitaal display voor lasstroom, spanning, taken en menu inclusief lasstroomvoorkeuze, 2/4 cyclusfunctie

 • Door microprocessor gestuurde lashellingen met puls- en tussenverlaging, compleet instelbaar.

 • Hot-Start / Arc-Force / Antis voor een bijzonder stabiele boog, als het erop aankomt, volledig programmeerbaar

 • Spanningsgecompenseerd systeem regelt automatisch fluctuaties in de netspanning, alleen zo blijven de resultaten hetzelfde.

 • Waarschijnlijk de beste prijs-prestatieverhouding op de markt, vergelijk het zelf!

  Kenmerken
  Netspanning 230V
  Koeling klasse F
  Isolatie klasse F
  Bescherming klasse IP23
  Hoogte in mm 340
  Breedte in mm 220
  Lengte in mm 430
  Puls frequentie Hz 1 - 500
  Lasstroom 200 A/35%
  Nullastspanning 65 V
  Overige kenmerken Instelbereik : 5-200 A || Aanbevolen elektrische diameter: E 1,0-4,0; WIG 1,0-3,2